برترینِ اعمال، دوستی در راه خدا و دشمنی درراه خداست . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران



83/12/12 ساعت: 9:29 عصر
 
ایران تغییر حاکمیت فعلی اینترنت را پیگیری می کند


”مهندس نصرالله جهانگرد” در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس جامعه‌ی اطلاعاتی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره‌ی ارزیابی خود از precom دوم اجلاس WSIS با مثبت ارزیابی کردن حضور هیات ایران در این اجلاس، گفت: تیم ایران به لحاظ تعداد و کارشناس، حضور خوبی داشت و از نظر محتوای اطلاعات و تکنیکی نیز به خوبی عمل کرد.

وی، گفت: مجموعه‌ی مباحث مطرح شده در این مقطع پیشرفت خوبی داشته و در خصوص سازماندهی اجرایی موضوعات در آینده نیز بحث شد.

وی گفت: ایده‌ی تاسیس یک سازمان جهانی جدید زیر نظر سازمان ملل برای اداره‌ی راهبری ICT که یک زیرگروه پیشنهادی است از ایده‌های مطرح شده‌ی جدید در این اجلاس بود.

دبیر شورای عالی اطلاع‌رسانی، با اشاره به اینکه خوشبختانه ایران در ژنو در این عرصه حضور خوب و فعالی داشته‌است، اظهار امیدواری کرد: ما دارای نمایندگان دائمی در کارگروه‌های اصلی راهبری این مباحث هستیم و اطلاعات و تعاملات با سطوح تصمیم‌گیر بین‌الملل تقریبا به روز است.

جهانگرد «چگونگی تجهیز سیستم‌های داخلی، تعمیق آن در بین متخصصان داخلی و کسب نظر برای ارائه‌ی مستقیم مطالب که البته کار طاقت‌فرسایی است را مهم‌ترین چالش عنوان کرد و افزود: امیدواریم با حمایت دستگاه‌های ذی‌ربط بتوانیم این کار را به خوبی انجام دهیم.

وی، درباره‌ی مهم‌ترین مساله‌ای که باعث شکل‌گیری کار گروه حاکمیت اینترنت شد، گفت: سوالی اساسی که هنوز باقی است تبدیل شدن مدیریت اینترنت از حالت انحصاری به بین‌المللی است و این سوال محور چالش داخل گروه هم است و کشورهای در حال توسعه بعضا تند بوده و مایل هستند این کار، کاملا بین دولی شود.

جهانگرد، گفت: به اعتقاد ما قلمرو حقوقی که مدیریت اینترنت در آن قرار می‌گیرد از حاکمیت یک دولت خاص خارج و زیر چتر حقوق بین‌المللی قرار می‌گیرد و امکان فیزیکی آن، اولویت دوم است، ولی اولویت اول همان نحوه‌ی اداره‌ی حقوقی این نهاد است و در این میان میزان مشارکت دیگران در اداره‌ی این مبحث یک موضوع قابل بحث است.

وی، ادامه داد: برزیل در سندی که تهیه کرده بود اتهامات تندی را نسبت به نظام اداره‌ی اینترنت جهان وارد کرد، ولی ما وقتی می‌خواهیم وارد این مناسبات شویم با مشکلاتی چون فقدان مشروعیت و دموکراسی در فرآیند تصمیم‌سازی، چگونگی اداره‌ی اینترنت، فقدان شفافیت که مشخص نیست چه کسی در این عرصه از طرف ما تصمیم می‌گیرد و فقدان مشارکت جامعه‌ی جهانی روبرو هستیم


نوشته شده توسط: میلاد حسینی شفا

<   <<   6   7   8   9   10   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ


 RSS 
خانه
شناسنامه
پارسی بلاگ
پست الکترونیک

:: کل بازدیدها ::
34036

:: بازدید امروز ::
57

:: بازدید دیروز ::
16

:: مطالب قبلی ::

تابستان 1384
بهار 1384
زمستان 1383

:: اوقات شرعی ::

:: درباره من ::


:: لینک به وبلاگ ::

فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران

:: لینک دوستان من ::

:: وضعیت من در یاهو ::

یــــاهـو

:: اشتراک ::